Minus 10 kilo.

2011-05-31 @ 15:10:14

10 kg. vill jag gå ner...minst, är lycklig över 5 kg. Jag tycker inte jag äter överdrivet mycket fet mat eller godis. Men kilona läggs på allt mer. Ibland känns det som om det inte är någon idé att ens fundera över sundare mat.

Vill få ett riktigt anfall att träna och äta ordentligt men det är seeeegt.



Jag undrar om alla dessa fettförbrännings tabletter är effektiva, någon som provat? Eller om de är en stor bluff.

YES OR NO!!

2011-05-31 @ 11:28:15

Nyss hemkommen efter en 5 minuters intervju...när jag kom var det ca 10 pers som väntade. Fan, tänkte jag, då blir det gemensam info. Och det blev det, men det var helt okej, information om företaget och vad som förväntades av oss som var där. En timme sammanlagt tog det.

Tjejen som jag pratade med sa; det ser bra ut det här...vi ringer idag eller i morgon. Whats it gonna be...
YES OR NO.


Fina studentrosor.

WORK WORK WORK.

2011-05-30 @ 18:33:32

Sökte 2 jobb igår och fick redan svar. På det ena var jag välkommen på informationsträff nästa vecka och om jag efter det fortfarande var intresserad skulle jag på intervju. Och det andra blev jag kallad till intervju i morgon. Det är i och för sig inga drömjobb, men det som jag ska på i morgon är lite intressant. Är nyfiken....

Måste ju vara en bättre organisation än det jag jobbar för nu.





NÖRDAR!

2011-05-29 @ 18:01:15

E vi i denna familjen, alla sitter vi framför varsin skärm...hahaha....

Sunday.

2011-05-29 @ 14:54:03

Söndag!

Mors dag..men det är inte viktigt tycker jag. Idag har vi tagit det lugnt, ett kort promenad, handlat och plockat in ballongerna och björkriset från balkongen har vi gjort.

Min mamma som har hälsat på i helgen ska åka hem idag. Men det blir inte så sorgligt för vi ska snart åka upp till henne och fira hennes 70-årsdag.

Dagen-efter-väder!!

2011-05-28 @ 16:05:26

Vilket härligt väder vi har idag...regnet öser ner. Vi sitter inne och kurar och ska snart äta smaskig mat, Kilsmogös och färskpotatis med grädd/majonäs/dill röra. Sitter och dreglar....

I middags var vi nere och köpte en ny telefon,  eller ja, min dotter köpte en ny telefon för pengarna hon fick i present. En jättesöt liten fin lila HTC telefon, smartphone.



STUDENTEN!!!!

2011-05-28 @ 10:00:14

För vi har tagit studenten!!!

De orden ekar fortfarande i mitt huvud. Sicken dag det var igår...härligt! Började med katastrofväder men slutade i strålande sol och lycka.

Äntligen har min dotter tagit studenten.

När hon var och åkte på flaket gick vi och satte oss på första parkett på Elite hotel och blev uppassade av en tv-kändis.....




Baksmällan igen.

2011-05-25 @ 20:26:50

Har hämtat ut plakatet idag..det blev jättefint..ska bli så kul. Nu närmar sig avslutningsdagen med stormsteg, håll tummarna för att solen skiner och att stormen har flugit sin kos.

I kväll var vi och tittade på Baksmällan 2, skitrolig men inte lika bra som ettan. Men väl värd att se.

Inga pengar.

2011-05-25 @ 06:26:40

Gick in på mitt konto för att se om den lilla lönen jag ska få i maj har kommit. Tänkte betala en räkning, men nej, inte har den kommit.

Jag blir så trött...efter 00.00 ska pengarna vara inne. Men inte på mitt företag, där kan de komma när som helst på dagen.

Inte har jag någon som helst lust att jobba idag, är trött. Vädret är skit, storm och mulet. Tror nästan hösten är här. Vi har haft skitväder i en vecka nu.

Jaja,,jag får ta mig samman och klä på mig nu. Ha det gott..

FAN VAD ONÖDIGT!!!

2011-05-24 @ 20:37:44

Så har det då hänt igen, en match avbruten p.g.a. våldet och huliganer. Nu var det en stackars målvakt som blev utsatt för ett knallskott så att han har tinnituskänningar och sedan springer en supporter in på planen och knuffar omkull stackars målis. Derby match var det, mellan Malmö och Helsingborg. Varför de attackerar Helsingborgsmålvakten, jo HIF tog ledningen med 1-0. Sportsligt eller hur???

Det är sorgligt!!!!

Vid midnatt förvandlas Göteborgarna..

2011-05-24 @ 17:22:04

Träffade en snygging på stan härom kvällen...

Vad är en bal på Valand!!

2011-05-23 @ 15:54:51

Jag har inte glömt er...men det är så mycket på gång hela tiden.

I lördags var jag och filmade och tog massor av kort på min/våran finaste dotter/syster. Det var dags för balen på Valand.

Så snygg hon var!!

Studenttårta!!

2011-05-21 @ 08:48:09

Stora baldagen idag!

Och solen skiner och det blir varmt, men blåsigt. Huvudsaken är att det inte regnar.

Jag letar studenttårtor....hittar inget bageri som gör den som jag vill. Har ni några idéer om vad jag kan göra för rolig tårta??

Vill sova mer!

2011-05-19 @ 06:21:58

Idag är jag jättetrött! Då är det skönt att veta att ingenting är inplanerat efter jobbet. Bara hem och slappa.

Bubbel!!

2011-05-18 @ 19:00:25

Oj vad dagarna går fort, hinner inte med bloggandet ju. Fick lägenheten som vi var och tittade på, kändes konstigt först eftersom den ligger så nära vår nuvarande bostad men det ska bli så skönt att flytta.

Idag har vi handlat lite bubbel till den kommande avslutningen. .vädret måste bara bli bättre för på lördag ska dottern på sin bal. Hon ska åka Hummer ner till festlokalen...skitkul!!

Nä nu är det soffdags...snart Bröllop på tv 4.

Ha det gott vänner.


Skor säljes!!

2011-05-14 @ 10:19:20

Såg ni Lady Gagas konsert på tv igår?

Jag blev jättebesviken och bytte kanal, eller rättare sagt, jag gick och lade mig. Det var mer som en musikal än konsert. Trodde hon skulle sjunga alla sina hits i en häftig miljö, för hon har trots allt en häftig äkta röst som är original. Inte pålagt ljud som de flesta har nu för tiden.

Igår kväll var det fotbollsmatch igen och de var grymma. Vilket spel vilken vilja, så vann de också med 3-0,mot IFK, en kille gjorde mål på en cykelspark, bissacletas, ja ni förstår...fy fan vad snyggt det var. Glädjen var i topp!!!!

FREDAG!!

2011-05-13 @ 15:56:40

Den här veckan har faktiskt gått fort. Är så skönt med fredagseftermiddagar, hela helgen ligger framför mig.

Ska snart åka och titta på fotboll, sonen spelar givetvis. Mot IFK, så idag får han verkligen hålla nollan.

Nä, nu blir det till att sörpla i sig kaffet och vila en stund.

Vi hörs!

ingen idag heller..

2011-05-11 @ 14:59:25

Åhhh..vad skönt att vara hemma.

Jobbade i stan och slutade tidigt och bra. Gick och fixade studentplakat på dottern som tar examen snart. Efter det gick jag till Kicks för jag tänkte köpa en mascara. Men jag är så ovan på detta så jag snurrade omkring helt vilsen därinne och sen gick jag. Det blev ingen mascara, köper ju aldrig själv utan lånar av mina tjejer.

Var till och med inne på Lindex för att köpa en bh. Varför vi kvinnor måste genomlida dessa provningar av den perfekta bh:n undrar jag. Fan vad ni killar har det lätt!!!

För att göra en historia kort så blev det ingen bh heller...men ett vitt linne köpte jag.

Så nu sitter jag alltså hemma med dagens godaste kaffekopp.

Ha det gott.

Svårt val!!

2011-05-10 @ 21:22:24

Oj, idag var vi på lägenhetsvisning. Den var fräsch men skulle behöva nya tapeter i vardagsrum och lilla sovrummet. Det enda vi stör oss på är att när vi är på balkongen, som är vårt andra hem på sommaren, så ser vi gaveln på ett hus, där grannarna kan titta på oss. Vi vet inte vad vi ska göra. Trappuppgången var okej, inga konstiga lukter eller risigt.

Ett svårt val, men vi slipper ju grannarna ovanför!!

Bakslag som fan!!

2011-05-09 @ 21:43:59

Har läst massor om företaget jag fick anställning på och jag kommer inte att börja där. Skittråkigt men vågar inte. Men ger inte upp, ska hitta något annat.

Kärleksmums.

2011-05-09 @ 21:15:32

Hello everybody..oj vilken dag!

Kommer ni ihåg att jag var på intervju i torsdags? De ringde idag och sa att jag var välkommen att börja hos dem. Så i morgon måste jag säga upp mig, det kommer att kännas konstigt men ändå skönt. Jag är så utsliten.

Ska även titta på lägenheten i morgon, hoppas den är fin.

Köpte fika och gick till gästhamnen vid operan med C, snackade lite skit och gnällde på alla fyllisar som belamrar bänkarna.



NO NEGATIVE WAVES!!

2011-05-08 @ 11:22:15

Igår mådde jag inte alls bra, risig rent ut sagt. Men idag känns det bättre, skönt.

Åkte med sonen på stan för han skulle klippa sig, åkte direkt hem och slappade. Tittade på tv och läste lite. Inget solande för mig igår. En väldigt lugn lördag kan man säga, kroppen behöver det också.

Sov till halv 11 idag, helt otroligt!! Och nu efter en kaffekopp känns livet mycket ljusare igen.

Jag är så glad att mina barn är lugna barn, som inte är ute och festar eller röjer hela nätterna, det skulle ta hårt på mitt lilla hjärta. Älskar er!!

Har fått en kanonvän i C som jag är jätteglad över och jag kanske ska gå på en dejt i veckan....det senare har jag inte så stora förhoppningar på, är ju lite av en manshatare som ni vet..haha.

Men just nu rullar livet på, skulle behöva vinna lite pengar bara...

Jag vill ha en bil!!

2011-05-07 @ 10:19:33

Godmorgon, äntligen lördag. Skönt eller hur?

Igår var vi på fotboll, på Välen, som ligger i Frölunda. Det tar över över en timma att komma dit så vi var tvungna att ta en taxi. Nu måste jag köpa mig en bil.

Matchen var sådär, de skulle ha vunnit och skulle ha spelat bättre i första halvlek. Nu blev resultatet 2-2, ingen förlust men det kändes som en stor förlust.

Sedan blev det buss, buss, buss hem och vi var hemma 22.30.

Sitter i sängen och planerar dagen..blir nog stan en sväng för sonen behöver klippa sig.

Ha det gott vänner!

NO TJAFS!!

2011-05-05 @ 18:44:59

Så har jag då varit på intervju. Gick helt okej tycker jag, han var lite stressig i sina frågor men jag har inte stora förhoppningar. Han ska ringa på måndag i vilket fall som helst och säga hur det blev.

Ikväll ska jag och vännen gå och titta på No Tjafs, ett grymt coverband som är så himla roliga. Kommer bli segt i morgon bitti men det är smällar man får ta..haha..det är ju ändå fredag.

Ha det gott..


Fast and the furious 5.

2011-05-04 @ 21:49:44

Har precis sett världens häftigaste film.

Vad ska jag göra?

2011-05-03 @ 18:14:14

Hej och hå..fort ska det gå. Skickade in en jobbansökan för en vecka sedan, mest för skoj skull. I dag ringde dem och frågade om jag ville komma på intervju.

Sommaren var kort..

2011-05-02 @ 16:44:15

Svinkallt ute!!

Det var den sommaren...haha..pessimist. Nu var måndagen till ända i alla fall, skönt. Har en okej vecka som det ser ut på schemat i alla fall.

Har precis skickat iväg ett argt mejl till Försäkringskassan, de har inte ens vett att svara på mejl angående mina pengar. Blir fan trött!!

Lägger in lite blandade bilder som jag har tagit under några dagar..


Chili cheese..i världens sötaste lilla påse..


En liten båt i gästhamnen i påskas.

Rosor och ljus.

2011-05-01 @ 14:16:07

Fick vackra rosor och ljusarrangemanget av min kompis igår, vi skulle gå ut på krogen så kom hon hit och vi åt lite mat.